تشيز كيك الاوريو اللذيذه
طريقة عمل تشيز كيك الاوريو السهله و البسيطه
طريقة عمل طبقة بسكوت تشيز كيك الاوريو فى المنزل :-
- عباره عن طبقه بسكويت مطحون 300جرام علي 50جرام ذبده مذابه ونقلبهم مع بعض وندخلهم الفريزر.
مكونات كريمه تشيز كيك الاوريو فى المنزل :-
- 250جرام جبنه كريمي او كيري او مثلثات
- 100جرام سكر بودر
طريقه تحضير كريمه تشيز كيك الاوريو فى المنزل :-
- نخلطهم بالمضرب لما يبقي كريمي.
- ننزل عليهم سرسوب صغير بمعلقه كبيره جيلاتين مع ربع كبابه ماء.
- ممكن نسخنها في ميكرويف وننزلها سرسوب صغير مع خفق الجبنه و2معلقه عصير ليمون او حسب الرغبه.
- نخفق 500جرام كريمه السائله او اللباني.
- ننزل عليها الجبنه ونقلب من تحت لفوق لغايه ميتجانس الخليط.
- نفتفت شويه بسكوت وننزل بالطبقه الاولي.
- نحط علي الباقي بسكوت مفتفت.
- نقلبه ونحطه علي الطبقه التانيه.
- ندخلها الفريزر ونزينها بالكريمه او علي حسب نوع تزيين.
وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات