طريقه عمل الحواوشي
طريقه عمل الحواوشي السهله
المقادير
١/٢ كيلو لحم مفروم
لية ضانى (حسب الرغبه)
٢ بصلة كبيرة
فلفل اخضر حامى
ملح ، فلفل اسمر ، بهارات
عيش بلدي
****************************
الطريقة :
- افرمى اللية مع اللحم او ابشريها بالمبشرة وهي مجمده ..
- اضربي البصل فى الكبة وقطعى الفلفل وضيفيهم للحم وضيفى الملح والتوابل
- قلبي الخليط جيدا وقسميه الى كور متساوية وافتحى العيش البلدى فتحة صغيرة وضعى بداخل العيش القليل جدا من السمن وضيفى اللحم وافرديه جيدا ويدخل الفرن في صينيه مدهونه سمن و يقلب علي الجنب الاخر بعد 10 دقايق و
كما يمكن تسويته في الطاسه عالبتوحاز
بالف هنا ***
ليست هناك تعليقات